سبیرا حسنزاده هنرمند اشنویهای، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ههوال شنو اظهار کرد: باتوجهبه تجربیاتی که در پروسه نگارش پایاننامه مقطع ارشد به دست آوردم؛ متأسفانه در استان آذربایجان غربی بهویژه در مناطق مرزی، حمایت درخوری از هنرمندان رشته صنایعدستی صورت نمیگیرد و همین امر باعث میشود هنرمندان به شهرها و استانهای همجوار مهاجرت کنند.
وی افزود: دررابطهبا کارهای هنری، هراندازه حمایت بیشتری صورت بگیرد؛ به همان میزان باتوجهبه گذشت زمان و گسترش امکانات، تعداد هنرمندان بیشتر شده؛ هنر و فرهنگ استان و کشور، توسعه و تعالی پیدا خواهد کرد.
حسنزاده با اشاره به علاقه زیاد خود نسبت به کارهای هنری، بیان داشت: باتوجهبه علاقه زیادی که از دوران کودکی به هنر داشتم؛ برخلاف تمام مخالفتها، رشته طراحی فرش را برای تحصیل انتخاب کردم. در مقطع کارشناسی، رشته صنایعدستی را انتخاب کرده از دانشگاه ارومیه فارغالتحصیل شدم. قبولی در مقطع ارشد دانشگاه علم و هنر یزد، نقطه عطفی در کارنامه علمیام محسوب میشود و تأثیر بسزایی در پیشرفت شخصیت هنریام داشته است.
وی در تشریح کارهای هنری خود، اظهار داشت: باتوجهبه علاقه زیادم به هنر، رشتههای هنری متعددی را کار کردهام که میتوان به رشتههای طراحی و فرشبافی، منبتکاری، معرق، مجسمه برجسته، کار روی سفال، طلاسازی و زیورآلات سنتی اشاره کرد. تاکنون ۱۰ نمایشگاه در شهرهای مختلف از جمله تکاب، ارومیه، اشنویه و یزد بهصورت گروهی و انفرادی از آثار هنری من برگزار شده است.
حسنزاده ضمن تأکید بر ارزش معنوی کارهای هنری، بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات عرصه هنر، مشکلات اقتصادی و عدم پشتیبانی مالی است؛ لذا وجود چارچوبی برای حمایت همهجانبه از هنرمندان، ضرورت دارد.
هنرمند اشنویهای افزود: خلق یک اثر هنری بهمثابه خلق فرزند است؛ زمان، صبر و حوصله زیادی را میطلبد و در نهایت، هنرمند، اثر خلق شده را مانند فرزندش دوست خواهد داشت.
سبیرا حسنزاده در پایان تصریح کرد: زندگی در یزد وضع مطلوبی را برای پیشرفت هنری من فراهم کرده است و از این بابت راضی هستم؛ اما اگر در اشنویه اشخاصی علاقهمند فراگیری هنر باشند؛ حاضرم دوره را برای آموزش این هنرمندان و اعتلای فرهنگ و هنر اشنویه برگزار نمایم.
انتهای خبر/
Friday, 22 November , 2024